Het leuke van vrouwen is dat je zo leuk met ze kunt praten. Waar een man altijd direct aankomt met een oplossing voor een probleem vinden vrouwen het over het algemeen erg prettig om eerst nog een uurtje of twee of drie of een week of wat rond te dwalen in de materie. Hoe het toch zo is gekomen en wat er was gebeurd als niet dit maar dat en wat die er van zou vinden en wat die heeft gezegd en wat die zou hebben gedaan en waarom je toch je eigen weg moet kiezen, of nee, wacht even, misschien moet je het ook zus zien of zo, en ach, waarom heb je toen niet dit of dat gezegd of gedaan en ligt het niet gewoon aan je karakter of je jeugd of je omgeving of de hormonen of aan hem of aan haar, en het lijkt eigenlijk een beetje op die en die situatie en in dat geval had ik het toch anders gedaan maar ja, we zitten nu eenmaal met dit geval en goed, we hebben het er nog over.

Het leuke van vrouwen is dat je zo leuk met ze kunt praten. Maar als je het wilt hebben over de mooiste Tour sinds jaren dan ben je ineens weer op mannen aangewezen.

Toch gek.

Average Rating: 4.4 out of 5 based on 156 user reviews.

1 Reactie op “”

  1. El uit Al. Says:

    dat leek dan de mooiste tour sinds jaren te worden…..mannen en hun testosteron, hun niet kloppende “whereabouts’….daar kan ik als vrouw uren over praten: had hij niet beter gewoon hard kunnen fietsen…gewoon eerlijk vertellen waar hij heen ging…….bij de tour femin hoor ik hier nooit iets over..

Laat een reactie achter