Een positieve keuze zelfs.
Lees dit.

Average Rating: 4.7 out of 5 based on 182 user reviews.

3 Reacties op “”

 1. wendy Says:

  Tja, er zijn toch nogal wat voorwaarden aan verbonden. Ik ken eerlijk gezegd weinig mensen met een ‘zorgvriendelijke werkvloer’ en een ‘werkvriendelijk thuisfront’. Ikzelf ben er in ieder geval niet mee gezegend. Aan beide kanten wordt de tegenpartij zeg maar gedoogd. Als hij maar niet te lastig is en teveel aandacht vraagt is het goed. En dan blijft het toch wel schipperen…

  Maar misschien zijn er hier mensen met echt positieve ervaringen?

 2. Elian Says:

  Kijk, dat is nou een leuk onderzoek van mijn naamgenote.
  Positieve ervaringen heb ik wel, Wendy. Thuis is er ruimte voor overwerk als dat moet, op het werk is er ruimte om even meer thuis te zijn als dat moet. Ik heb de combi werk-zorg over het algemeen tot dusver als leuk en positief ervaren. Behalve toen ik geen goede kinderopvang geregeld kreeg… Dus, daarmee bleek ook weer dat de formele regelingen daarnaast óók goed geregeld moeten zijn (als bijzin in het artikel vermeld).

 3. Silvia Says:

  Zolang kinderen niet ziek zijn, niets aan de hand. Super!
  Geniet ik echt van mijn 2 rollen in deze zin.

  Maar als zoon een nacht gillend van oorpijn wakker is geweest, ik vrij wil om voor zoon te zorgen, omdat partner de week ervoor thuis is geweest met dochter, ik te horen krijg “Nee, he, er zijn al 3 zieke collega’s.”
  Dan ben ik minder blij.
  gelukkig kon zoonlief mee naar mijn werk, maar het is verre van ideaal!

Laat een reactie achter