BNN komt met een nieuw programma. Baby te huur. Jonge, verliefde stellen die ‘later’ een gezin willen, gaan in drie weken samenwonen, zwanger worden, en ouders worden.
Dat is allemaal nep, behalve het kind dat ze verzorgen in een speciaal huis in Rotterdam met allemaal camera’s. Die baby die is levensecht.
In NRC Handelsblad staat vandaag een artikel over het nieuwste programma en de directeur televisie van BNN legt uit wat ouders over de streep trok om hun kinderen uit te lenen.
, , Dat we geen sensatiebelust programma maken, maar laten zien hoe het is om als jong mens in een laboratoriumsituatie te komen.”
Tja, dan twijfel je natuurlijk geen seconde meer als vader of moeder om je baby een weekje bij volstrekt onbekende jongeren onder te brengen. In een huis met camera’s. Tv-camera’s.

Average Rating: 4.8 out of 5 based on 237 user reviews.

4 Reacties op “”

 1. Mamamikado Says:

  Lees bovenstaande link…lees een echt verhaal, over een echt programma, met echte stelletjes.

 2. Carola Says:

  Geldt dat ook voor zich-stierlijk-vervelende-vijfeneenhalfjarigen? Want daar is zo’n schattig babietje natuurlijk niets bij..

 3. wendy Says:

  Tuurlijk. BNN staat berucht om haar serieuze programma’s. Tis dat ik geen baby meer heb maar uiteraard zou ik meer dan gaarne bereid zijn hem of haar in een laboratorium aan een stel pubers bloot te stellen. Uiteraard niet voor de publiciteit (neeneenee het idee alleen!!), maar vanwege mijn verantwoordelijkheidsgevoel en bereidheid om de wetenschap verder te helpen.

  Kortom: geloven jullie het zelf nog?? Je bent toch compleet maf om je baby uit te lenen aan een stel tieners? En reken maar dat BNN de kandidaat-stelletjes selecteert op ‘nieuwswaarde’. Hoe meer er mis gaat in die week, hoe beter. Niemand zit te wachten op stelletjes die het allemaal perfect doen.

 4. Ernie Says:

  Precies Wendy, zo denk ik er ook over. Ik snap die ouders ECHT NIET!!
  En trouwens, wat zijn die pubers nog naief zeg… volgens mij was ik toch echt wel wereldwijzer op die leeftijd…

Laat een reactie achter