Het is altijd weer even slikken als je na een heerlijke vakantie weer op weg gaat naar je werk. Dan is het gewone leven echt weer begonnen, er is geen weg meer terug.
Wat deze keer enigszins hielp was dat we met het bedrijf zijn verhuisd. Van een afgelegen, saai bedrijfsterrein naar een oude verbouwde dekenfabriek in het centrum van de stad. Het is een bedrijfsverzamelgebouw waar nog volop wordt gewerkt aan de afwerking en inrichting van andere ruimtes. De kantine delen we met andere bedrijven.
Mijn vrees dat alle flexplekken al vaste plekken waren geworden zodat er voor mij een miezerig plaatsje zou overblijven bleek ongegrond, want bij terugkomst was er al een mailtje van een collega die de plek naast haar voor mij had gereserveerd door mijn visitekaartje op het toetsenbord te leggen. Zo gaat dat met flexplekken. (Flexplekken bestaan niet, behalve als er echt te weinig plekken zijn).
Dat was dus leuk en eigenlijk is dus alles leuk. De omgeving, het gebouw, de indeling van onze zaal, de opstelling van de bureaus, alles is nieuw en schoon, alles ruikt naar nieuw en schoon, je stapt naar buiten en vindt vlakbij een bankje met een mooi uitzicht over een stukje van de stad.
Verhuizen geeft nieuwe energie.
Wat tot de volgende stelling zou kunnen leiden: elk bedrijf moet geregeld verhuizen.
En tot de volgende vraag: geldt dat ook voor onszelf?

Average Rating: 5 out of 5 based on 191 user reviews.

Laat een reactie achter