De wereld staat in brand, er gebeuren vreselijke zaken, waar je grote woorden over kunt zeggen, of gepast over kunt zwijgen, omdat ze niet benoemd hoeven te worden, dat ze er zijn, dat is al erg genoeg.

Dit is een omslachtige inleiding voor een probleem, dat je triviaal zou kunnen noemen in het licht van het hierboven gezegde, maar dat niet triviaal is omdat je er elke dag mee hebt te maken.

De prangende vraag is:
wat doen wij met even gedragen kleren?
Meer specifiek: met kledingstukken die je aan hebt gehad maar die nog niet in de was hoeven.

Het lukt mij niet om ze terug in de kast te leggen. De kast is voor schone kleding.
Ik gooi ze op een stoel, of op iets waaronder een stoel schijnt te staan. En Ik blijk lang niet de enige te zijn die dat doet.

Vandaag vertelde een vriendin dat zij vandaag anderhalf uur bezig was geweest om de kleding op haar stoel op te ruimen. , , En het meeste ging toch in de was”, zei ze sip.

We moeten een walkincloset, zeg ik.
Maar dat kan natuurlijk niet zomaar.

Maar wat moeten we dan?
Met die bergen kleding op die stoel schiet het niet op, hoewel we nu wel begrijpen waar het woord klerezooi vandaan komt.

Average Rating: 4.7 out of 5 based on 225 user reviews.

3 Reacties op “”

 1. Job Says:

  De rand van het bad. Ideaal!

 2. Tina Says:

  Dit is inderdaad een zeer moeilijke kwestie. Ik heb hetzelfde probleem en tot nu nog geen oplossing. Dramatisch! 😉

 3. Diana Says:

  In ons o zo goed georganiseerde huishouden (not!) hangen alle 1 (soms ook 2) gedragen kleren op hangertjes aan een speciaal daarvoor opgehangen buis. Kunnen ze lekker uitwaaien zonder te gaan kreuken.. Maar ja, nou is die buis natuurlijk ongeveer 5 meter te kort – ligt de helft dus ook over een stoel uit te hangen. Met kreukelvorming!

  Een walk-in closet met links de schone kleding en rechts de 1 (2, of 3) keer gedragen kleding klinkt beter..

Laat een reactie achter