PC

De flagshipstores op Fifth Avenue en Madisson Avenue heb ik meerdere keren van binnen gezien, ik meld het maar even, voordat u denkt dat de werkende moeder geen vrouw van de wereld is. Vandaag was ik namelijk voor het eerst van mijn leven in de PC Hooftstraat in Amsterdam.

Wat een smalle straat, en wat zag ik veel winkels die je vlakbij mijn huis ook ziet. En wat waren er weinig klanten in de winkels. Het hielp natuurlijk ook niet, dat ik nergens naar binnen ging.

Een stukje verderop, in een andere straat, zat een Italiaanse interieurzaak. Daar wilde ik wel even binnen kijken. Misschien hadden zij de fauteuil staan die er in de folder zo gaaf uitziet, maar die ik nog niet heb kunnen uitproberen omdat de stoel niet in de showroom staat van de meubelwinkel waar ik wat dingetjes heb uitgezocht. Allemaal prachtige dingetjes, die bij elkaar een astronomisch bedrag kosten, zo bleek uit de offerte die mij gisteren werd toegestuurd.

Maar we hadden het over de fauteuil. Of ze die misschien in de winkel hadden staan, vroeg ik aan de meneer van de Italiaanse interieurwinkel.
Nee, zei hij, dat merk verkopen wij niet.
Dat is echt het laagsement.

1 Reactie op “PC”

  1. marion Says:

    Grappig, vind jij denk ik niet, maar ik moet hier wel erg om lachen.

Laat een reactie achter