U denkt misschien dat ik weer internet heb.

Mooi niet.

Het kastje was kapot. Er zou een nieuw kastje worden bezorgd. Op donderdag lag er een briefje in de bus dat er iemand van TNT Post aan de deur was geweest met het kastje. Maar er was niemand thuis. De volgende dag zou er weer iemand komen met het kastje. Tussen 9 en 5. Een specifieke tijdsindicatie kon er niet worden gegeven, stond op het briefje. Op vrijdag lag er een briefje in de bus dat er iemand van TNT Post aan de deur was geweest met het kastje. Maar er was niemand thuis. De eerstvolgende werkdag kon het kastje worden opgehaald bij het postkantoor. Na 13 uur. De eerstvolgende werkdag was maandag. Dat was vandaag. Ik kwam om kwart voor zes bij het postkantoor. Dat was dicht. Ik heb nog gezwaaid naar een mevrouw van het postkantoor die niet naar de deur wilde komen maar toch kwam. Maar ze kon nergens meer bij. Dus ik heb nog geen kastje. En nog geen internet.

Maar dat geheel terzijde.

Het punt is natuurlijk dat het volstrekt niet meer van deze tijd is dat er iemand van TNT Post aan de deur komt om iets te bezorgen. En dat dat tussen negen en vijf gebeurt, zonder specifieke tijdsindicatie. En de volgende dag weer. En dat je dan pas na het weekeinde terecht kunt op het postkantoor dat ook nog eens om half zes sluit.

Alsof er de hele dag maar iemand thuis is die braaf zit te wachten op het kastje.

Ik had zelf natuurlijk slimmer moeten zijn en het kastje op mijn werk moeten laten bezorgen. Als dat tenminste kan.

Average Rating: 4.8 out of 5 based on 290 user reviews.

4 Reacties op “”

 1. ex-van-alles Says:

  Je kan natuurlijk even nakijken hoe laat het postkantoor sluit.

 2. wendy Says:

  Ja ik snap het punt wel. Het heeft ook wel iets met macht te maken. Zo van: u wil toch graag zo’n kastje? Nou, doe er dan maar ook moeite voor. Wij hoeven hem niet kwijt hoor, morgen is er weer een dag…
  Hetzelfde is met de wachtkamers in het ziekenhuis. Ik begrijp ook nooit waarom dergelijke organisaties het niet voor elkaar krijgen om op tijd te werken. Tenzij het gewoon onwil is: jouw tijd is nu eenmaal minder belangrijk dan die van De Dokter. Of die van De Postbode natuurlijk.

 3. Jet Says:

  Laatst vond ik ook zo’n briefje van TNT dat ze met een pakketje aan de deur waren geweest. Ze zouden de volgende dag tussen 9 en 12 weer komen. Maar helaas zou er dan weer niemand de deur open kunnen doen. ’s Avond rond 18.30 uur gaat de bel: TNT met pakket. Ja, zegt de TNT man, ik dacht dat ik nu meer kans zou hebben dat u thuis bent dan morgen overdag!!!!!
  Ze zijn er nog wel hoor, meedenkende TNT’ers. Alleen ze zijn wel zeer zeldzaam….

 4. Janet Says:

  Met dat het niet meer van deze tijd is bedoelde ik dat het niet meer van deze tijd is om ervan uit te gaan dat er overdag iemand thuis is om zo’n pakje aan te nemen. Ze moeten het systeem veranderen. Of alleen nog maar met meedenkende TNT’ers werken 😉 of het zo doen dat je bijvoorbeeld direct het pakje kunt afhalen bij het postkantoor, of elders. Dan beloof ik dat ik de volgende keer zal kijken hoe laat het postkantoor dicht gaat.

Laat een reactie achter