Dat het herfstweer was met maartse buien, dat er 150.000 Schotten in kilt door Amsterdam liepen en dat het Nederlands elftal met 3-0 won, dat was het nieuws dat tot ons kwam in ons vakantieoord. Maakt niet uit, bij thuiskomst ben je via nu.nl snel weer op de hoogte. Deze keer stonden er allemaal vrolijk makende berichten op.

Dat je 4 jaar jonger lijkt als je 4, 5 kilo aan komt, bijvoorbeeld (ha! dan ben ik de afgelopen tien jaar helemaal niet ouder geworden!)
Dat een kwart van de vrouwen moe wordt van zichzelf en dat ruim de helft van de vrouwen een veeleisende baas het allervermoeiendst vindt. (ha! ik word niet moe van mezelf en ha! ik word niet moe van mijn baas!).
Dat lezen de beste manier van onthaasten is (ha! dat hebben wij de hele week gedaan!)
Dat kapsels waarbij je geen fohn of zoiets nodig hebt helemaal in de mode zijn vanwege de kredietcrisis (ha! ik blijk al jaren een trendsetter!)

Average Rating: 4.8 out of 5 based on 286 user reviews.

1 Reactie op “”

  1. wendy Says:

    Ik twijfel nog tussen ‘ha’ en ‘haha’.

    Dat van die vier jaar jonger met 4,5 kilo erbij zou ik graag geloven, maar volgens mij is dat alleen wanneer alles in je gezicht gaat zitten en niemand dus meer je rimpels ziet. Als het op andere plaatsen zit, werkt dit denk ik niet. Tenzij je mensen wil laten geloven dat je zwanger bent en je bent al 45, dan misschien weer wel…

    Verder geloof ik dat een veeleisende baas je onmiddellijk weer vier jaar ouder maakt, dus da’s wat mij betreft alweer een ‘ha’ minder.

    Blijft staan de grote HA van de kapsels. Als je (zoals ik) gewoon 30 jaar met hetzelfde kapsel doet, dan ben je uiteindelijk altijd wel weer een trendsetter. Ik heb het altijd wel geweten, maar toch….. HA dus.

Laat een reactie achter