Het oord waar wij waren is een beetje in de jaren tachtig blijven hangen. Of in de jaren negentig, ik weet het niet precies. In elk geval lagen alle vrouwen die ze hadden laten vergroten of verkleinen of laten opliften topless te zonnen. Ze hadden iets hoog te houden en zooo jaren tachtig of negentig vond ik dat ineens. Dat doe je toch niet meer, bedacht ik me. Tevreden met de warme zon, het fijne gezelschap en het goede leven draaide ik me nog maar eens om. Pas toen het woord hangmat viel was ik weer in het hier en het nu. Bedoeld werd: een bikinihesje. Welk bikinihesje en de rest van het verhaal zal ik u besparen. Maar geloof me: het is heerlijk om in een hangmat te liggen.

Average Rating: 4.9 out of 5 based on 238 user reviews.

3 Reacties op “”

 1. wendy Says:

  Kijk, Werkende Moeder, dat maakt natuurlijk nieuwsgierig (en jaloers!). Dus: niets besparen; laat maar horen die verhalen over hangmatten en bikinihesjes.

  Geniet ze!!
  Wendy

 2. Janet Says:

  Ja als ik details zou prijsgeven zoals bijvoorbeeld dat met de hangmat mijn bikinihesje werd bedoeld dan was er nooit meer iemand jaloers op mij. Dus ik laat het maar zo!

 3. wendy Says:

  Ach Janet, dat weet ik niet. Je kent MIJN hangmat natuurlijk niet he 😉

Laat een reactie achter