Met de ene helft van Nederland stonden we in de file op de A27, met de andere helft van Nederland waren wij gisteren in de Efteling.

De Droomvlucht vonden wij natuurlijk het aller-, aller-, allermooist.

Ik vond vooral de hekjes in en buiten de opstalhal geweldig. Een lange rij friemelde zich er in vijftig minuten langs. Niemand kon voordringen, het leek veel sneller te gaan dan het ging en het was onmogelijk om in de verkeerde rij te staan, iets wat mij altijd overkomt.

Raar dat ze dit systeem bij de incheckbalie op Schiphol nog niet hebben ingevoerd, waar ik me altijd sta te verbazen dat alles in de wereld verandert, en nog heel snel ook, behalve de lange rijen bij het inchecken op een van de grootste luchthavens ter wereld.

Average Rating: 4.9 out of 5 based on 282 user reviews.

2 Reacties op “”

  1. M Says:

    Ik kan je verzekeren dat ze dat wel doen als het echt heel erg druk is. Maar als je dan wat laat bent en je ziet die enorme slang, is dat heel zenuwslopend. Maar het werkt wel beter inderdaad. Maar voor een klein beetje gezellige drukte doen ze het kennelijk niet. Of ligt het aan vliegen met KLM (met slang) of Transavia etc (midden in de nacht, charters)?

  2. Simone Says:

    Op Schiphol doen ze niet aan droomvluchten denk ik.

Laat een reactie achter