De koelkast deed het niet. De lampen deden het trouwens ook niet.

Wij belden de receptie. Een meneer kwam, deed een schakelaar omhoog en alles deed het weer.

De volgende ochtend hadden wij geen warm water.

Er kwam een meneer, die zei dat het even had geduurd omdat hij zat te ontbijten toen wij belden. Hij ontluchtte wat en ging een beetje met slangen aan de slag en zei toen hij wegging dat we over een kwartier warm water zouden hebben. Na een kwartier hadden we nog geen warm water en na een half uur ook nog niet. Toen zijn we maar weggegaan.

Toen we thuiskwamen hadden wij geen warm water. Wij belden een noodnummer en zetten de kinderen onder de koude douche. Zij voelden zich erg stoer. Toen kwam er een jongeman om de zaak goed af te stellen. De cv-ketel kreeg te weinig zuurstof en te veel gas of andersom. Toen hadden wij weer warm water.

Vanochtend hadden wij iets te veel warm water. Door het houten plafond sijpelde water van boven naar beneden. Misschien was het de cv-ketel, misschien de douche. Wij zetten pannetjes neer en legden een dweil op de grond en belden de receptie.

Ondertussen kwam een van de meneren van de dag ervoor twee flessen wijn brengen voor het ongemak. Dat vonden wij heel fijn. Ook al waren we het oude ongemak al bijna weer vergeten door het nieuwe ongemak.

Er is nog steeds lekkage. Wij hebben drie handdoekenpakketten gekregen om de vloer mee droog te houden. Wij kunnen geen ander huisje krijgen, want alles zit vol. Wij moeten wachten op de fabriek van de net nieuw geplaatst douchebak, of zoiets. Ik heb aan een van de meneren gevraagd of het gevaarlijk is die lekkage. Nee, zei die meneer. Dan overleven wij het wel, zei ik.

Sommige mensen gaan op berenjacht in Alaska of middeleeuwse mijnen bezoeken in Kazachstan. Ja zeg, alsof je in een vakantiehuisje in Limburg niets meemaakt.

Average Rating: 4.8 out of 5 based on 190 user reviews.

1 Reactie op “”

  1. elizabeth Says:

    Wat een pech, lang leve de (dure) vakantieparken

Laat een reactie achter