Mooi nieuws! Mijn vriendje en ik hebben een contract getekend!

We hebben echt heel mooie afspraken gemaakt over het komende wereldkampioenschap voetbal.

De regels zijn dat ik tijdens de wedstrijden

alle hapjes en drankjes verzorg, nooit voor het beelscherm zal lopen, boodschappen zal doen, geen vragen stel over buitenspel of namen van spelers, elke opmerking die tegen mij wordt gemaakt respecteer, het huis brandschoon oplever voor aanvang van elke wedstrijd van het Nederlands elftal, de drank ruim vantevoren koel zet, minimaal twee keer een bittergarnituur verzorg, mannelijke kijkers niet tegenspreek, noch met ze in discussie ga, en alles doe wat me wordt gevraagd.

De ochtend na de wedstrijd zal ik de krant ongelezen op tafel neerleggen met een glas water en een vers gezet kopje koffie.

Elke dag lees ik de regels nog even door van het WK Contract 2010 – voor de vrouwelijke partner –. Een goede vrouw is haar afspraken immers trouw. Het stemt me gelukkig en tevreden dat ik een dienende rol kan spelen tijdens het wereldkampioenschap voetbal, met de auto het enige overgebleven terrein waarop de man het nog voor het zeggen heeft omdat vrouwen er nu eenmaal geen verstand van hebben. Niet van auto’s, niet van voetbal. En ze kunnen er trouwens ook niks van, niet van autorijden, niet van voetballen.

Nu ga ik wat extra huishoudgeld vragen voor een frituurpan, want met liefde alleen kan ik straks geen bitterballen bakken.

Average Rating: 4.4 out of 5 based on 233 user reviews.

Laat een reactie achter