Een getergde vrouw zie je, met een grote rode bokshandschoen, ze gaat een klap uitdelen, een rechtse hoek, en ze doet het met overgave, alle woede die in haar zit die komt eruit.

En dan ben je op de nieuwe website www.cadeausvanmijnex.nl. Een soort marktplaats maar dan voor door achterlijke gladiolen verlaten vrouwen. Maar wat doe je dan met zijn cadeaus? Weggooien, verbranden? Want je wilt ze natuurlijk niet houden!

Je biedt je cadeau aan en zet er je verhaal bij. “Dit is de ultieme wraakactie voor elke ex”, zegt de oprichtster in een artikel in de Telegraaf.

En van de opbrengst kun jij lekker een avondje met vriendinnen stappen en hou jij er toch nog iets leuks aan over!

De site linkt ook naar leuke andere filmpjes en zo met heerlijke titels zoals Filmpje Wraak op ex en Wraak doet leven.

Ik weet niet of veel mensen het geweldig of geweldig hilarisch vinden maar ik vind het echt verschrikkelijk. Bewaar de cadeautjes die je kreeg als herinneringen aan iets dat ooit mooi was, gooi ze in de vuilnisbak, stuur ze naar een ontwikkelingsland of verkoop ze en stort de opbrengst op de rekening van je ex.

Maar neem geen wraak. Wraak doet helemaal niets leven, behalve een ongezonde situatie die er ook toe leidt dat vrouwen hun ex financieel uitkleden of op weet ik veel welke andere manier verschrikkelijk dwars blijven zitten.

Wraak brengt je geen stap verder, je verliest er alleen maar het respect mee van anderen en vooral van jezelf.

Loslaten die hap, verder gaan met je leven en de website www.cadeautjevoormezelf.nl oprichten.

Average Rating: 4.9 out of 5 based on 182 user reviews.

2 Reacties op “”

  1. Paul Says:

    Ik heb geen ex. Tenminste, geen ex die er toe doet. Ik ken wel mensen die exen hebben en die zouden dit nou eens moeten lezen. Raar trouwens, dat hier helemaal nog niet op is gereageerd. Op zo’n goed stukje bedoel ik.

  2. JY Says:

    Helemaal mee eens Paul!!

Laat een reactie achter