Bij de zeehondenopvang in Pieterburen gebruiken ze iets van 1800 handdoeken per dag bij het voeren van de dieren. Er zijn nu veel zeehonden, en te weinig handdoeken. Dus worden er overal in het land handdoeken ingezameld.

Ons kantoor is een inzameladres. Er is sprake van een heuse handdoekeninvasie.

We organiseren ook een cupcakeverkiezing. Ik had nog nooit gehoord van cupcakes maar die zijn dus heel hip, vooral onder vrouwen van ergens in de dertig, want die houden erg van fröbelen en mooie dingen maken. Er zijn al zestig deelnemers.

Gisteren kwam er een boze oudere meneer binnen. Hij had vijftig cent ergens voor betaald en dat wilde hij achteraf bezien gratis hebben.

Ik hoorde de man praten tussen de enorme huizenhoge stapels handdoeken, dacht aan de zestig cupcakes die de drie juryleden moeten gaan proeven en aan alle vrouwen die frobelen zo leuk vinden behalve ik en toen ging ik stilletjes huilen achter mijn computer.

Average Rating: 4.5 out of 5 based on 186 user reviews.

1 Reactie op “”

  1. Wendy Says:

    Ach ja ik zou zeggen: handdoeken genoeg om je tranen te drogen en wie weet is er nog wel een lekker cupcakeje over om je helemáál te troosten.

    En iemand die de moeite neemt om helemaal naar jullie redactie te komen voor 50 cent zou ik geloof ik extra belonen door hem een hele euro te schenken. Het zou toch jammer zijn als dit soort mensen zouden uitsterven.

Laat een reactie achter