De een is bang voor alles en vooral voor eten, bijvoorbeeld voor groenteburgers.
De ander zegt om de haverklap dat ze te hard moet werken, dat haar kinderen daar onder lijden, dat ze ongelukkig is en dat haar man haar niet begrijpt.
De volgende wil kunstenaar worden en is bang dat het haar niet lukt want ze komt uit Drunen en iemand zegt dat ze geen kunstenaar is.
Dan is er eentje die bang is dat haar dochter zich ooit zal ontdochteren, net zoals ze zelf deed omdat haar moeder haar niet begreep. Ze is dus ook bang dat ze haar dochtertje niet begrijpt.
En dan is er een die haar kind van 3 overal mee naar toesleept en altijd haar zin geeft en daar zelf een beetje gek van wordt.
Er wordt best veel gehuild.

In Connected, op zondagavond rond half tien op Nederland 3, filmen vijf vrouwen hun eigen leven.
Het levert fascinerende tv op en vooral de vraag:
Zijn alle vrouwen zo moeilijk?

Average Rating: 4.9 out of 5 based on 256 user reviews.

4 Reacties op “”

 1. Ernie Says:

  Hmm, te laat gelezen.. eens kijken bij Uitzending Gemist. Ben vooral benieuwd naar de dame uit Drunen… misschien ken ik haar wel.

 2. claudia Says:

  net ook alle uitzendingen teruggekeken…het gekke is dat je denkt van shiiiiiiiit die meiden zijn echt triest…totdat je je realiseert dat je zelf soms ook die gevoelens hebt…

 3. Janet Says:

  De dingen worden zo ook uitvergroot natuurlijk. Soms denken ze misschien: ik moet wel een thema of iets ingewikkelds hebben anders is het zo saai.

 4. wendy Says:

  Hmmm, dan moet ik toch ook maar eens gaan kijken. Ik weet in ieder geval wie die dame uit Drunen nĂ­et is.
  En als antwoord op je vraag of alle vrouwen zo moeilijk zijn: gelukkig niet!!

Laat een reactie achter