Ons sociale leven speelt zich steeds meer af op twitter en facebook.
Daar laten we weten wat we hebben gedaan, waar we waren en met wie, en hoe leuk het wel weer was. We zetten er de mooiste foto’s op die we hebben.
We vertellen welke succesvolle opdrachten we binnenhalen, wat voor grappigs we hebben gelezen, hoe we van alles hebben genoten, hoe goed ons haar vandaag zit, hoe druk onze werkdag weer zal zijn en hoe goed we bezig zijn met projecten die allemaal slagen #zinin.
Het is allemaal fake, het is helemaal niet het echte leven en ik begin er ontzettend de kriebels van te krijgen.

Average Rating: 5 out of 5 based on 233 user reviews.

7 Reacties op “”

 1. Fan Says:

  Vandaag weer niks gedaan op mijn werk, heb de hele tijd vieze scheten zitten te laten, mijn baas zegt dat ik niks kan en wil, dat klopt, vanavond lekker op de bank tv kijken #zinin

 2. Bianca Says:

  Zolang je hier nog maar je gedachtenspinsels zet, hoef je van mij niet op twitter en facebook. Ik doe dat ook niet, en ik heb toch niet het idee dat ik iets mis. Dat zit allemaal tussen je oren, volgens mij.

 3. marion Says:

  @fan zeker in love with sterretje kijken, ik had er ook zo’n #zinin want ik vond het #zospannend wie hij zou kiezen en gelukkig heeft het #hetleukstemeisje gekozen en gingen ze lekker #tongen

 4. marion Says:

  maar lang leve #twitter. We hebben de hemel op aarde nodig!

 5. Tsjiep Says:

  Dat van die kriebels had je even op fb moeten zetten. Met je locatie erbij. Dan was er vast wel een vriend langsgekomen om te scratchen.

 6. L Says:

  Wat is dat twitter en facebook ?????????

 7. Wendy Says:

  Goh, lees dit nu pas… tja, te druk met facebook en mijn geweldig leuke en sociale leven he, dan ga je dat krijgen 😉

Laat een reactie achter