Minister Jet Bussemaker durft hardop te zeggen dat te veel vrouwen teren op hun man (in Trouw) en het regent reacties van vrouwen die het heel erg vinden dat ze dat doet.

Want och, hoe durft de minister te insinueren dat het niet heel belangrijk en zwaar is wat de vrouw thuis doet. Zoals de goede sokken voor iedereen klaarleggen, huiswerk maken, klokken of zoon of dochter de afgesproken ‘schermtijd’ niet overschrijdt, haar kinderen van hot naar her rijden, gezonde maaltijden op tafel zetten en zorgen dat alles recht ligt in laatje 33 van kast 4.

En als het ongeluk toeslaat en het huwelijk loopt stuk dan moet die man blijven betalen, want daar heeft de vrouw Recht op. Het allerergste zijn de types die jaren na de scheiding nog teren op het geld van hun ex, nauwelijks of niet meewerken aan een gezonde relatie tussen de vader en zijn kinderen, blijven klagen over wat ze is aangedaan en zuchten en steunen onder het zware werk dat ze thuis nog steeds doen, zoals de onderkant van stoelpoten schrobben.

Sommige vrouwen verdienen maar een recht.
En dat is het aanrecht.

Average Rating: 4.7 out of 5 based on 224 user reviews.

2 Reacties op “”

  1. Donna Says:

    Mijn vriend heeft zijn ex-vrouw bijna 5 jaar lang onderhouden, nadat hij haar ALLES wat ze ooit bezaten al had geschonken. Helaas is hij kort geleden zijn baan kwijtgeraakt en kunnen wij eigen de alimentatie niet in z’n geheel opbrengen. Wij werken allebei fulltime, maar nu is zijn inkomen gehalveerd. Toch vind zijn ex-vrouw het normaal om maar 2 dagen te gaan werken terwijl de kinderen naar school gaan en ze qua gezondheid prima in staat is meer te werken? Omdat ze ‘recht’ heeft op zijn geld? Ik snap niet dat vrouwen financieel afhankelijk willen zijn van een man en al helemaal niet van een ex-partner. Bedankt voor deze bijdrage, was echt even een steuntje in de rug toen ik het las.

  2. Janet Says:

    Ik snap er ook helemaal niets van, vind het ook onbegrijpelijk, maar dat had je al begrepen. Sterkte met deze situatie en hou het goed samen…

Laat een reactie achter