Je kunt soms wel net doen of je leven niet of nauwelijks verandert, maar ik kon me gisteren mooi niet meer herinneren welke film ik voor het laatst zag in de bioscoop.
Nu weet ik het wel want gisteren gingen we naar Alles is Liefde. Die moesten we zien, had een vriendin van de vriendin met wie ik ging gezegd.
Halverwege kreeg ik een por.
, , Je ligt te slapen.”

De hamvraag is nu hoe het kwam.
Misschien lag het aan mij en ben ik toch een afgetobde oververmoeide werkende moeder.
Of misschien lag het aan de film, en was die eigenlijk gewoon slaapverwekkend.
Maar dat ligt dan ook weer aan mij. Misschien.
Afijn, vooral ter geruststelling van mijzelf kan ik melden dat we daarna nog wat zijn gaan drinken. En dat ik toen wel wakker ben gebleven.

Average Rating: 4.5 out of 5 based on 252 user reviews.

3 Reacties op “”

 1. Ernie Says:

  Ok, streep door “Alles is Liefde” op lijstje : wat moeten we nog zien!
  😉

 2. marion Says:

  hoi, als je de vraag zo stelt zou ik zeggen het eerste. Want wie was er op tijd met de oase? Ik dit jaar eindelijk met veel planwerk wel. Maar ik weet ook bijvoorbeeld van een vriendin dat zij de bordjes voor het kerstmaal van een van haar kinderen twee minuten voor tijd nog thuis moest halen. Dit moesten ze zelf meenemen had in een verdwaalde nieuwbrief gestaan.
  Ik vind december een drama. Allemaal heel gezellig, maar veel te veel voor iedereen. Daarom ga ik volgende week ook naar Alles is Liefde. Om even bij te slapen.

 3. Ankie Says:

  Hmmm… en ik zei vanavond nog dat ik ‘Alles is liefde’ wel wilde zien. Toch blij dat we naar ‘I am legend’ zijn gegaan… Geloof me, daar val je NIET bij in slaap…

Laat een reactie achter