Vandaag zou ik heel andere dingen moeten doen dan de dingen die ik doe.

De sudoku is moeilijker dan ik dacht.

Flarden feestgedruis waaien binnen.

Daar ergens zijn de kinderen en iemand vertelt me dat ze vrolijk zijn. Natuurlijk zijn ze vrolijk. Gelukkig zijn ze vrolijk. Ze zijn altijd vrolijk. Het moeten welhaast de vrolijkste kinderen zijn die er bestaan.

Vandaag gaat het leven aan mij voorbij of een ander bepaalt het.

Daar ben ik nog niet uit. Of misschien ook wel.

Morgen weer een dag.

Average Rating: 4.5 out of 5 based on 194 user reviews.

3 Reacties op “”

 1. marion Says:

  Moest de werkende moeder niet gewoon werken?

 2. Janet Says:

  O, ja! En daar kom je nu mee 🙂

 3. EEN Says:

  Wat doe jij?

  Zondag 17 oktober is het Wereldarmoededag. Op deze dag komen jaarlijks miljoenen mensen in ruim 100 landen op voor hun recht: een leven zonder armoede en vrouwenrechten! Jij kunt ook meedoen. Leg op EEN.nl een virtuele steen. Hiermee laat je zien wat jij al doet voor minder armoede en breng je familie, vrienden en bekenden op het idee om ook iets goeds te doen. Bovendien gaat er voor elke 10 stenen die worden gelegd, 1 kip naar een gezin in een ontwikkelingsland.

  Meedoen met de campagne is supersimpel: kies op EEN.nl hoe je wilt inloggen (bijvoorbeeld via Facebook of Twitter) en leg met een paar clicks jouw eigen steen. Deze steen laat zien hoe jij meebouwt aan een betere wereld. Dat kan fairtrade koffie drinken zijn of spaarlampen gebruiken, maar je kunt ook een eigen actie of project invullen. Wellicht brengt dit anderen ook op het idee om iets goeds te doen. En als je nu je steen legt wordt er per 10 gelegde stenen 1 kip weggegeven aan een arm gezin in een ontwikkelingsland. Dit betekent eten voor vandaag, eten voor morgen, en klinkklare munten als het nodig is.

Laat een reactie achter