Je doet ontzettend je best. En toch.

Als je moeder bent en een baan hebt dan is het soms lastig om alle ballen hoog te houden. Je voelt je vaak moe of gestresst. Je doet ontzettend je best en toch heb je het gevoel dat je tekortschiet. Je voelt je soms schuldig, Tegenover je kinderen, tegenover je baas, tegenover je partner, tegenover andere mensen die je lief zijn en voor wie je nooit tijd genoeg hebt. Soms ben je bang dat het leven in een sneltreinvaart aan je voorbijgaat en dat je niet genoeg geniet van al het moois wat er nu is.

Je snakt naar meer rust en energie.

Coaching kan je heel goed helpen om meer energie te krijgen. Om weer met plezier alles aan te pakken. Om de balans te vinden. Om keuzes te maken. Om je hart te volgen. Om rust en helderheid te vinden in je hoofd en in je huis.

Zodat je:

  • je minder schuldig voelt
  • meer tijd hebt voor jezelf en de andere dingen die je belangrijk vindt
  • meer geniet van het moederschap
  • beter keuzes kunt maken
  • met meer energie en zin naar je werk gaat
  • meer rust hebt in je hoofd en in je leven
  • beter weet wat jij nu eigenlijk wilt

Ik wil je graag helpen!

In vier tot zes gesprekken kan er veel veranderen. Je gaat inzien wat je wilt, wat je in de weg staat, en hoe je kunt komen waar je wilt zijn. Als je ver weg woont kunnen we ook skypen en mailen.

Coaching is een prettige, praktische en effectieve manier om iets te veranderen in je leven. Ik ben een gecertificeerd coach en begrijp als werkende moeder goed wat er lastig is. Ik begeleid je graag – professioneel en met aandacht, empathisch en effectief, met licht en luchtigheid.

Mail me voor meer informatie of een telefonisch kennismakingsgesprek!

Janet van Dijk Coaching

Kasteel Endegeest, Oegstgeest

info@janetvandijk.nl

06-46602737